Τρόποι Πληρωμής

 

1. Αντικαταβολή μετρητών στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Για την πληρωμή με αντικαταβολή μετρητών η χρέωση είναι 2,50€ πανελλαδικά για παραγγελίες μέχρι 200,00€. Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 200,00€ επιτρέπεται η πληρωμή μόνο με κατάθεση ολόκληρου του ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς της DCS Systems ή πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστική κάρτας.

Για αποστολές στην Κύπρο δεν υποστηρίζεται η μέθοδος πληρωμής της Αντικαταβολής.

2. Online, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου της Viva. Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της Viva. Η DCS Systems σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και κατά συνέπεια δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε καμία βάση δεδομένων.

Άτοκες Δόσεις: H DCS Systems προσφέρει σε επιλεγμένα προϊόντα (π.χ στα προϊόντα, που είναι άμεσα διαθέσιμα) τη δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Εφόσον η πιστωτική σας κάρτα είναι συμβατή με το πρόγραμμα άτοκων δόσεων της Viva Wallet, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας  σε άτοκες δόσεις ως εξής:

  • Μέχρι 2 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 200€

  • Μέχρι 3 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 300€

  • Μέχρι 4 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 400€

  • Μέχρι 5 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 500€

  • Μέχρι 6 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 600€

  • Μέχρι 7 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 700€

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Πληρωμή με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό της DCS Systems. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας ως σχόλιο κατάθεσης.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας με mail στο sales@dcs.gr

Στην Κύπρο υποστηρίζεται μόνο πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της Viva.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα ή να κάνετε μεταφορά με έμβασμα εσωτερικού είναι:

Αlpha Bank 

ΙΒΑΝ: GR6201401510151002786007814

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Πέτρος Παπαδόπουλος

 

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος - National Bank of Greece

ΙΒΑΝ: GR1001101050000010500928436

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: DCS SYSTEMS OE

 

Eurobank Ergasias SA

ΙΒΑΝ: GR7702600170000650101099887

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Πέτρος Παπαδόπουλος

 

Τράπεζα Πειραιώς - Piraeus Bank

ΙΒΑΝ: GR4301720470005047104661372

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: DCS SYSTEMS OE

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς και θα πρέπει να πληρωθούν εξ’ ολοκλήρου από εσάς και όχι από την DCS Systems. Η ενεργοποίηση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί, μόλις εμφανιστεί η κατάθεση με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στο λογαριασμό της εταιρείας. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

4. Μέσω Viva Wallet

Μεταφορά από Viva  Wallet σε Viva  Wallet:
Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας μέσω Viva, επιλέγοντας μεταφορά σε Viva Wallet Business. Συμπληρώστε το ΑΦΜ μας  (801353886), το ποσό και στην περιγραφή τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας.

5. Πληρωμή στην έδρα μας με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 500,00€, βάσει νόμου δεν επιτρέπεται η πληρωμή με μετρητά, αλλά μόνο η κατάθεση ολόκληρου του ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς της DCS systems ή πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστική κάρτας.

Οι παραγγελίες, που έχουμε λάβει με τρόπο αποστολής “Παραλαβή από τα γραφεία μας”, θα παραμένουν διαθέσιμες για 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά τις 3 εργάσιμες, οι ανεκτέλεστες παραγγελίες θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Σημείωση: Είδη με σήμανση “Κατόπιν Παραγγελίας”. Ορισμένα από τα είδη, που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχουν Ετικέτα: “Κατόπιν Παραγγελίας”. Για τα είδη αυτά οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι μόνο:

  • Online, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό