Δουλεύουν πραγματικά οι αναμεταδότες ασύρματης κινητής τηλεφωνίας ή ενισχυτές;
Υπάρχουν διάφορα προϊόντα στην αγορά  που δεν ανταποκρίνονται επακριβώς σε αυτά που υπόσχονται. Όμως τα προϊόντα της  Mobile Repeater Co. έχουν θέσει τον πήχη πιο ψηλά ως προϊόντα υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα για τους καταναλωτές με τεχνολογία συμβατή και προτεινόμενη  από κάθε εταιρία  κινητής τηλεφωνίας . Λειτουργούν λαμβάνοντας το σήμα με μία εξωτερική κεραία υψηλής εμβέλειας . Το εισερχόμενο σήμα τροφοδοτείται στον αναμεταδότη που με την σειρά του  το ενισχύει  και αναμεταδίδει ένα δυνατό και καθαρό σήμα στο χώρο σας.

Γιατί χάνεται η δύναμη του σήματος του κινητού μου σε εσωτερικούς χώρους;
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη διείσδυση του σήματος μέσα σε κτίρια συμπεριλαμβανομένων των υλικών κατασκευής (μέταλλο, τσιμέντο, ξύλο),τ ην πυκνότητα των τοίχων, των αριθμό των παραθύρων και το ύψος των κτιρίων. Επιπρόσθετα με την φυσική κατασκευή των κτιρίων, το αδύναμο σήμα μπορεί να είναι αποτέλεσμα και της γεωγραφικής  τοποθεσίας  σε σχέση με τον κοντινότερο σταθμό αναμετάδοσης. Πολλοί από τους πελάτες μας μένουν σε επαρχιακές περιοχές όπου είναι συνηθισμένη  η χαμηλή ένταση του σήματος.

Μπορεί ο αναμεταδότης σήματος κινητών να βοηθήσει το σήμα μου;
Οι περισσότεροι χρήστες κινητών έχουν κάποια εμπειρία στα προβλήματα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας  καθ όλη τη διάρκεια της συνολικής  χρήσης των κινητών τους τηλεφώνων. Έλλειψη σήματος, κλήσεις που πέφτουν, φτωχή ποιότητα κλήσεων είναι όλα αποτέλεσμα αδύνατης ισχύος σήματος και συμφόρησης δικτύων. Εάν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα στο σπίτι/γραφείο, αποθήκη, κτιριακές εγκαταστάσεις ή στο αυτοκίνητο, τα προϊόντα μας μπορούν να ενισχύσουν το αδύναμο σήμα και να παρέχουν πλήρης (4-5) γραμμές λήψης με αποτέλεσμα ένα δυνατό και καθαρό σήμα κινητής τηλεφωνίας. Το ίδιο εφαρμόζεται και αν αντιμετωπίζετε αδύναμα η αργά γραπτά μηνύματα, 3G Broadband, WAP   η οποιεσδήποτε άλλες  λειτουργίες κινητών, ο αναμεταδότης μπορεί να βοηθήσει. Για υπηρεσίες broadband data ,  ο ασύρματος αναμεταδότης δεν θα αυξήσει  μόνον την περιοχή κάλυψης , αλλά μπορεί να βελτιώσει και την ταχύτητα μεταφοράς  των δεδομένων, απελευθερώνοντας  πλήρως τις δυνατότητες του κινητού σας  ή της κάρτας δεδομένων 3G.

Παρακαλώ σημειώστε πως ένας αναμεταδότης σήματος  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να  παράγει σήμα σε μία περιοχή που δεν υπάρχει απολύτως καμία λήψη. Όμως ο αναμεταδότης σήματος με τη σειρά του ΜΠΟΡΕΙ να ενισχύσει ένα ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ σήμα σε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΑ. Ένας τρόπος για να ξέρουμε σίγουρα εάν ένας αναμεταδότης λειτουργεί για εσάς είναι να εντοπίσετε μία περιοχή κάπου μέσα στο σπίτι ή έξω σε κοντινή απόσταση όπου το κινητό  σας πιάνει κάποιο σήμα, ακόμη και αν δεν είναι δυνατό. Σε αυτή την περίπτωση ο αναμεταδότης θα ενισχύσει το φτωχό σήμα και θα παράγει  σαν αποτέλεσμα δυνατό και καθαρό  σήμα. Εάν έχετε ερωτήσεις ή θα θέλατε να συζητήσουμε για κάποια λύση, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το κέντρο υποστήριξης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Αναμεταδότη Σήματος στο σπίτι;
Ναι, τα προϊόντα Αναμετάδοσης Σήματος  είναι σχεδιασμένα  ειδικά  για απλή εγκατάσταση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οικίες και επιχειρήσεις . Επίσεις πολλοί καταναλωτές θέλουν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους για να αντικαταστήσουν  μία σταθερή τηλεφωνική σύνδεση που κοστίζει αρκετά χρήματα και πολλοί περισσότεροι χρειάζονται ένα δυνατότερο σήμα  για το γραφείο του σπιτιού τους.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Αναμεταδότη Σήματος στην επιχείρησή μου;
Βεβαίως. Οι περισσότερες  επιχειρήσεις επενδύουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε προγράμματα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας  για το όφελος των ιδιοκτητών, υπαλλήλων και πελατών τους. Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, η λύση ενός αναμεταδότη σήματος είναι αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια.

Ποιά είναι τα οφέλη της χρήσης ενός αναμεταδότη σήματος;                                Το πιο εμφανές όφελος είναι η βελτίωση του σήματος του κινητού. Η δύναμη του σήματος είναι καλύτερη στην περιοχή που θα τοποθετηθεί ο αναμεταδότης. Για παράδειγμα, όταν εγκατασταθεί ένας αναμεταδότης σήματος, μια περιοχή που είχε ένα αναξιόπιστο σήμα μίας ή δύο γραμμών μπορεί να μετατραπεί σε περιοχή πλήρους λήψης 4 γραμμών. Σε μερικές περιπτώσεις, άτομα που δεν έπιαναν, σήμα μπορούν να δημιουργήσουν  ένα ασύρματο «hotspot”. Αυτή η αύξηση της ασύρματης λήψης έχει σαν αποτέλεσμα καθαρότητα στην ποιότητα των τηλεφωνικών κλήσεων  και λιγότερες  χαμένες κλήσεις.
Οι  αναμεταδότες σήματος επίσης βελτιώνουν το σήμα υπηρεσιών δεδομένων Broadband όπως της EVDO, HSDPA  κ.α., στις οποίες θα αυξηθεί η ταχύτητα στην οποία λειτουργούν.

Τι  συχνότητα  αναμεταδότη θα χρειαστώ;
Οι περισσότεροι φορείς κινητής τηλεφωνίας  αναμεταδίδουν τα δίκτυά τους  σε συχνότητα 900 ή 1800 MHz  ή και στις δύο. Οι υπηρεσίες δικτύων  δεδομένων υψηλής ταχύτητας  ή 3G αναμεταδίδουν στα 2100 MHz. Ο αναμεταδότης σας θα πρέπει να συμβαδίζει με την συχνότητα του φορέα κινητής τηλεφωνίας για να μπορεί να εξασφαλίσει συμβατότητα. Για να καθορίσετε  ποιόν τύπο αναμεταδότη θα χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας info@dcs.gr  και θα  σας προτείνουμε το καταλληλότερο μοντέλο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Μπορώ να εγκαταστήσω την μονάδα του αναμεταδότη  μόνος μου;
Βεβαίως. Δεν απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες για να εγκαταστήσετε το κιτ  του αναμεταδότη σας. Κάθε κιτ περιέχει ότι χρειάζεται για να βελτιώσετε την κάλυψη του κινητού σας στο σπίτι/γραφείο σας  και διαθέτει οδηγίες που θα σας καθοδηγήσουν με απλά βήματα απαραίτητα  για την εγκατάσταση του αναμεταδότη.

Πώς θα μου αποσταλεί ο αναμεταδότης;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με ACS Courier και παραδίδονται  εντός  1-4 εργάσιμων ημερών.  Η παραγγελία σας  θα αποσταλεί από την αποθήκη μας και  θα παρέχονται πληροφορίες  για την  εντόπιση του προϊόντος  μετά από την διεκπεραίωση της αποστολής. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία για την κατάσταση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo info@dcs.gr.

Είναι όλοι οι αναμεταδότες  ίδιοι;
H  Mobile Repeater Co, προσφέρει την μεγαλύτερη επιλογή λύσεων στην αγορά για την κάλυψη των κινητών. Έχοντας τόσες επιλογές λύσεων μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα βρούμε την καταλληλότερη για εσάς. Οι μονάδες των αναμεταδοτών ποικίλουν ανάλογα με την συχνότητα  και την ισχύ που αποδίδουν. Διαφορετικοί φορείς  δικτύων χρησιμοποιούν διαφορετικές συχνότητες για να αναμεταδίδουν το σήμα τους. Εμείς διαθέτουμε αναμεταδότες single band οι οποίοι λειτουργούν για συγκεκριμένα δίκτυα, αναμεταδότες dual band που λειτουργούν σε πολλαπλά δίκτυα και αναμεταδότες tri band που επίσης λειτουργούν για πολλαπλά δίκτυα αλλά και 3G. Οι λύσεις που παρέχουμε επίσης ποικίλουν βασιζόμενες  στην περιοχή  κάλυψης.  Τα προϊόντα μας παρέχουν κάλυψη για μικρά γραφεία και σπίτια έως και 250 τ. μ., καλύπτουν επίσης περιοχές  5000 τ.μ. και πάνω, όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία και κτίρια που στεγάζουν εμπορικά γραφεία. Υπάρχουν κατηγορίες για  Σπίτια/Γραφεία  ή  Αναμεταδότες Κτιρίων . Εάν έχετε  κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες και θα θέλατε να συζητήσετε με κάποιον από την ομάδα των μηχανικών μας παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας .

Τι κάνει τον Mobile Repeater να διαφέρει από τον ανταγωνισμό; 
Μπορείτε να ξεκινήσετε διαβάζοντας τα Σχόλια Πελατών στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε πρώτοι στην εξυπηρέτηση πελατών και υπερήφανοι για τις γνώσεις και την εμπειρία μας πάνω στα προϊόντα μας. Είμαστε επίσης χαρούμενοι που προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής  χρημάτων. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ανταγωνισμός αγοράς αλλά πιστεύουμε αληθινά πως τα προϊόντα μας είναι ανώτερης ποιότητας από αυτά των ανταγωνιστών μας. Σημειωτέον ότι, ήμασταν η πρώτη εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο στην πώληση προϊόντων αναμετάδοσης σήματος και από τότε έχουν έλθει και παρέλθει πολλές εταιρείες στο χώρο. Πολλοί ανταγωνιστές μας στο διαδίκτυο έχουν αποδεδειγμένα κλέψει την ονομασία του προϊόντος μας,FAQ, σχόλια πελατών κ.α. και διαφημίζουν ΛΑΘΟΣ πληροφορίες. Μην σας ξεγελούν , εμείς είμαστε οι κατασκευαστές και απασχολούμε ομάδα προσωπικού τεχνικής υποστήριξης και μηχανικούς τηλεπικοινωνιών που είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Ένα ακόμη στοιχείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας , είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Διότι κατασκευάζουμε οι ίδιοι τα προϊόντα μας και δεν τα αγοράζουμε απλώς από κάποια τυχαία εταιρεία στην Κίνα. Προσφέροντας χαμηλότερες τιμές, εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων για τους πελάτες μας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε απευθείας με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας , που στέλνουν τους πελάτες τους σε εμάς για να λύσουμε τις ανάγκες τους σε θέματα κάλυψης.

 

Εφαρμογές


Γραφεία-Επιχειρήσεις 
Η παροχή και η κάλυψη της κινητής τηλεφωνίας δεν είναι πια πολυτέλεια αλλά μια από της προϋποθέσεις για γρήγορή και αποτελεσματική διεκπεραίωση των διαδικασιών μιας επιχείρησης. Όλοι μας γνωρίζουμε τις δυσκολίες επικοινωνίας και τις χαμένες κλήσεις όταν δεν υπάρχει “καλό” σήμα στα κινητά μας τηλέφωνα και πόσο αυτό επηρεάζει όλους τους τομείς της επιχείρησης. Η σωστή και η έγκαιρη επικοινωνία με τους πελάτες αλλά και τους εργαζόμενους είναι επιτακτική πια ανάγκη για τη σημερινή επιχείρηση. Οι λύσεις που σας προσφέρουμε είναι 100% εγγυημένες για το αποτέλεσμα τους και δεν θα έχετε πια το άγχος της επικοινωνίας και των χαμένων κλήσεων από τα κινητά σας τηλέφωνα.
Σπίτι 
Προσφέρουμε σε πολύ οικονομικές τιμές, λύσεις για οικιακή χρήση έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του χαμηλού σήματος GSM αλλά και δεδομένων-3G μιας και σήμερα η πρόσβαση στο Internet γίνεται πιο οικονομική από τους φορείς της κινητής τηλεφωνίας.
Κλινικές – Νοσοκομεία –Θεραπευτήρια
Συνήθως σε εγκατάστασης αυτού του τύπου οι κτιριακή μορφολογία, οι σύγχρονοι εξοπλισμοί  και η τοποθεσία αυτών των κτιρίων δημιουργεί ένα κενό στην σωστή κατανομή και κάλυψη του σήματος GSM/3G. Σε αυτού του είδους χώρων μπορούμε να προσφέρουμε λύση χωρίς καμία παρεμβολή στους ιατρικούς εξοπλισμούς. Η επικοινωνία των γιατρών αλλά και των ασθενών σε αυτές τις περιπτώσεις και σε αυτά τα κτίρια είναι επιτακτική και μη διαπραγματεύσιμη. 
Παραγωγικές Μονάδες
Οι μονάδες παραγωγής πέρα από το ότι συνήθως βρίσκονται σε απομακρυσμένες από αστικά κέντρα περιοχές, αλλά και η κατασκευή τους γίνεται ένα φυσικό εμπόδιο για το σήμα GSM/3G.Οι μηχανολογικοί εξοπλισμοί, και πολλές φορές η πολύπλοκη διάταξη των κτιρίων δημιουργεί φυσικά εμπόδια με αποτέλεσμα χώροι εν ώρα  εργασίας να μένουν αποκομμένοι από τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας. Οι λύσεις που προσφέρουμε προσδίδουν οφέλη στην αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα της παραγωγικής γραμμής κρατώντας όλα τα κανάλια επικοινωνιών ανοικτά.
Χώροι Φιλοξενίας-Αναψυχής-Εστίασης-Συνεδρίων
Οι προσκεκλημένοι σας ή οι πελάτες σας σε εγκαταστάσεις όπως ξενοδοχεία, χώρους εστιάσεων, συνεδριακά κέντρα κλπ βρίσκονται μακριά από το περιβάλλον τους (σπίτι - εργασία) και η δυνατότητα επικοινωνίας τους με τους ανθρώπους τους ή την εργασία τους είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοηθεί και πρέπει να είναι μια από τις ανέσεις που μπορείτε να τους προσφέρεται έτσι ώστε να εγγυηθείτε την ικανοποίηση τους. Οι λύσεις μας είναι απλές στην εγκατάσταση και χρειάζονται μηδενικές παρεμβάσεις στον χώρο που θέλετε να καλύψετε και μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα στην ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας.