Απωθητικό ζώων Contech Scare Crow

4441-25

Νέο προϊόν

Αποτρέψτε τα ανεπιθύμητα ζώα από τον κήπο σας χωρίς να τα βλάψετε..

Έχουν μετατρέψει τον κήπο σας σε τουαλέτα τους? Η λύση είναι το ScareCrow. Διώξτε μία και καλή γάτες, σκύλους κλπ από τον κήπο σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

€ 79,64

Άλλες πληροφορίες

Contech ScareCrow

 

Όλοι αγαπάμε τα ζώα. Τι γίνεται όμως όταν μας λερώνουν τον κήπο? Το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να μεταμορφωθούμε σε δολοφόνους χρησιμοποιώντας χημικά και φόλες. 

Προστατέψτε αυλές και κήπους από συνηθισμένα ζώα τα οποία εισβάλουν χωρίς να τα βλάψετε..

Το original ScareCrow λειτουργεί με ανίχνευση κίνησης και διώχνει όλα τα ανεπιθύμητα ζώα τα οποία εισβάλουν στον χώρο σας με ανώδυνο τρόπο, εκτοξεύωντας μια ριπή νερού.

  • Αποδεδειγμένα λύνει το πρόβλημα εκδιώχνοντας γάτες, σκύλους, ελάφια, ρακούν κλπ.
  • Αποτελεσματική εναλακτικη λυση στα χημικα και στα αντιαισθητικά καγκελα - περιφράξεις, καλύματα κλπ.
  • Προστατεύει  μέρα και νύχτα.
  • Εγγυημένη αποτελεσματικότητα από την πρώτη μέρα εγκατάστασης.
  • Μπορούν να συνδεθούν περισσότερα σε σειρά για μεγαλύτερη κάλυψη.
  • Καταναλώνει ..νερό. Περίπου 2 ποτήρια ανά ενεργοποίηση.
  • Λειτουργεί με 9V μπαταρία για περίπου έξι μήνες.

 

Συνήθεις ερωτήσεις:

1. Mπορώ να ρυθμίσω την ευαισθησία το ScareCrow?   Ναι, μπορείτε να την ρυθμίσετε με τον ενσωματωμένο διακόπτη ρύθμισης ευαισθησίας.

2. Μπορώ να συνδέσω το ScareCrow με το σύστημα αυτόματου ποτίσματος? 'Οχι, το ScareCrow χρειάζεται να έχει πίεση νερού συνέχεια. Το σύστημα αυτόματου ποτίσματος είναι υπο πίεση μόνο κατά την διάρκεια του ποτίσματος.

3. Mπορώ να απενεργοποιήσω το ScareCrow? Nαι, υπάρχουν δύο τρόποι. Πρώτον να ρυθμίσετε την ευαισθησία στο μήδεν ή δεύτερον να κλείσετε την παροχή νερου.

4. Μπορώ να χρησιμοποιήσv το ScareCrow τον χειμώνα? Οχι διότι υπάρχει κίνδυνος παγετού. Το παγομένο νερό μπορεί να βλάψει την ηλεκτροβάνα το ScareCrow.

5. Λειτουργεί το ScareCrow την νύχτα? Nαι, το ScareCrow λειτουργεί μέρα / νύχτα διότι χρησιμοποιεί υπέρυθρο ανιχνευτή κίνησης.

6. Πόση είναι η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας? Aυτό εξαρτάται από το πόσες φορές ανθρωποι ή ζώα ενεργοποιούν το ScareCrow. O μέσος όρος είναι απο 4 έως 6 μήνες. To ScareCrow μπορει να ενεργοποιηθεί έως 3000 φορές από μία μπαταρία.

7. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για την εμφάνιση του ScareCrow. Μπορώ να το έχω σε μαύρο? Nαι, το ScareCrow παραδίδεται με ξεχωριστά αυτοκόλλητα τα οποία αν θέλετε τα κολάτε στην συσκευή.

 

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: