Απωθητικό ζώων Garden sentinel με εκτοξευτήρα νερού και ανίχνευτη κίνησης

50010002

Νέο προϊόν

Αποτρέψτε τα ανεπιθύμητα ζώα από τον κήπο σας χωρίς να τα βλάψετε..

Έχουν μετατρέψει τον κήπο σας σε τουαλέτα τους? Η λύση είναι το Garden Sentinel. Διώξτε μία και καλή γάτες, σκύλους κλπ από τον κήπο σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

€ 99,00

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 9 πόντοι ανταμοιβής. Το καλάθι σας θα έχει συνολίκά 9 πόντους αυτά μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι αξίας € 0,90.


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Άλλες πληροφορίες

ScareCrow DG-AK7

 

Όλοι αγαπάμε τα ζώα. Τι γίνεται όμως όταν μας λερώνουν τον κήπο? Το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να μεταμορφωθούμε σε δολοφόνους χρησιμοποιώντας χημικά και φόλες. 

Προστατέψτε αυλές και κήπους από συνηθισμένα ζώα τα οποία εισβάλουν χωρίς να τα βλάψετε..

Το original ScareCrow λειτουργεί με ανίχνευση κίνησης και διώχνει όλα τα ανεπιθύμητα ζώα τα οποία εισβάλουν στον χώρο σας με ανώδυνο τρόπο, εκτοξεύοντας μια ριπή νερού.

  • Αποδεδειγμένα λύνει το πρόβλημα εκ διώχνοντάς γάτες, σκύλους, ελάφια, ρακούν κλπ.
  • Αποτελεσματική εναλλακτική λύση στα χημικά και στα αντιαισθητικά κάγκελα - περιφράξεις, καλύμματα κλπ.
  • Προστατεύει  μέρα και νύχτα.
  • Εγγυημένη αποτελεσματικότητα από την πρώτη μέρα εγκατάστασης.
  • Μπορούν να συνδεθούν περισσότερα σε σειρά για μεγαλύτερη κάλυψη.
  • Καταναλώνει ..νερό. Περίπου 2 ποτήρια ανά ενεργοποίηση.
  • Λειτουργεί με 9V μπαταρία για περίπου έξι μήνες.

 

Συνήθεις ερωτήσεις:

1. Μπορώ να ρυθμίσω την ευαισθησία το DG-AK7?   Ναι, μπορείτε να την ρυθμίσετε με τον ενσωματωμένο διακόπτη ρύθμισης ευαισθησίας.

2. Μπορώ να συνδέσω το DG-AK7 με το σύστημα αυτόματου ποτίσματος? 'Οχι, το DG-AK7 χρειάζεται να έχει πίεση νερού συνέχεια. Το σύστημα αυτόματου ποτίσματος είναι υπό πίεση μόνο κατά την διάρκεια του ποτίσματος.

3. Μπορώ να απενεργοποιήσω το DG-AK7? Ναι, υπάρχουν δύο τρόποι. Πρώτον να ρυθμίσετε την ευαισθησία στο μηδέν ή δεύτερον να κλείσετε την παροχή νερού.

4. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ScareCrow τον χειμώνα? Όχι διότι υπάρχει κίνδυνος παγετού. Το παγωμένο νερό μπορεί να βλάψει την ηλεκτροβάνα του DG-AK7.

5. Λειτουργεί το ScareCrow την νύχτα? Ναι, το DG-AK7 λειτουργεί μέρα / νύχτα διότι χρησιμοποιεί υπέρυθρο ανιχνευτή κίνησης και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

6. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για την εμφάνιση του DG-AK7. Μπορώ να το έχω σε μαύρο? Nαι, το DG-AK7 παραδίδεται με ξεχωριστά αυτοκόλλητα τα οποία αν θέλετε τα κολλάτε στην συσκευή.

 

21 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: