Τeltonika GH1202

30000156-4

Νέο προϊόν

Φορητή συσκευή εντοπισμού θέσεως για μετάδοση συντεταγμένων του χρήστη ή οποιουδήποτε κινούμενου αντικειμένου μέσω δικτύων GSM και GPS. Λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν GSM (850/900/1800/1900ΜΗz).

Περισσότερες λεπτομέρειες

€ 211,71

Άλλες πληροφορίες

Φορητή συσκευή εντοπισμού θέσεως για μετάδοση συντεταγμένων του χρήστη ή οποιουδήποτε κινούμενου αντικειμένου μέσω δικτύων GSM και GPS. Λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν GSM (850/900/1800/1900ΜΗz). Απλό στην χρήση όπως το κινητό τηλέφωνο, χωρίς συνδρομή, με κόστος μιας καρτοκινητής (SIM) και χωρίς διαδικασίες εγκατάστασης. Ρυθμίζεται μέσω SMS ή USB σύνδεσης σε PC με το συνοδευτικό software.

- Μπορούμε να εντοπίσουμε την θέση του ανά πάσα στιγμή στέλνοντας απλώς ένα SMS. Η συσκευή απαντάει στέλνοντας τις συντεταγμένες του σημείου που βρίσκεται.

- Αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε κάθε λογισμικό χαρτογράφησης (πχ Google Maps) για να μας δείξει που ακριβώς βρίσκεται η συσκευή.

- Μπορούμε να καλέσουμε την συσκευή και να μιλήσουμε με τον χρήστη ή να μας καλέσει ο ίδιος.

- Μπορούμε να ρυθμίσουμε την συσκευή ώστε να μας στέλνει την θέση της αυτόματα μέσω SMS ή με σύνδεση σε server, ή να καταγράφει την θέση της ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακόμα και άν βρίσκεται εκτός δικτύου και να επικοινωνεί μαζί μας μόλις βρεθεί στο δίκτυο.

- Μπορούμε στείλουμε σήμα συναγερμού και να ρυθμίσουμε την συσκευή ώστε να ειδοποιεί όταν τα όρια που έχετε θέσει και στα οποία ο ανιχνευτής μπορεί να κινείται ελεύθερα ξεπεραστούν (Geofence protection).


GPS Chipset

SiRF Star III 20 channels

GPS antenna

Internal Omni-Directional

GSM

900/1800 MHz and 850/1900 MHz

GPRS

Class 10 data

Voice calls

YES

Vibro

YES

Connectivity

SMS, GPRS

Connection to PC

YES (USB)

NMEA Output

YES (USB)

Configuration

via SMS, GPRS or USB

Internal memory

1MB

Buttons

6

Alarm button

YES

Switches

1 (Keyboard Lock)

Battery

Li-Ion (750 mAh)

Battery charging

YES (USB)

LED

3 (Power, GSM, GPS)

Dimensions

91 x 44 x 19 mm

Weight

80 g

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: