Πακέτο 5 ώρων Μεγαλύτερη προβολή

Πακέτο 5 ωρών

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

€ 115,00

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 11 πόντοι ανταμοιβής. Το καλάθι σας θα έχει συνολίκά 11 πόντους αυτά μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι αξίας € 1,10.


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

WareHT

Άλλες πληροφορίες

Χρειάζεστε άμεση τεχνική υποστήριξη χωρίς την παρουσία τεχνικού στο χώρο σας ;

Θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε μέσα σε λίγη ώρα απο την αναφορά του προβλήματος σας ;

Πλέον, η τεχνολογία και το Internet μας επιτρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά προβλήματα του υπολογιστή σας, χωρίς καν να σας επισκεφτούμε στο χώρο σας.

Τι είναι η εξ’ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη ;

Τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν στις μέρες μας, έχουν να κάνουν με το λογισμικό, δηλαδή με τα προγράμματα. Με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να επιλύσουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα Software με pc service εξ’ αποστάσεως. Δηλαδή χωρίς να χρειαστεί η φυσική παρουσία κάποιου τεχνικού στο χώρο σας.

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα μπορείτε να μας δώσετε τον προσωρινό έλεγχο του υπολογιστή σας και ένας τεχνικός μας να μπορεί να κάνει διάγνωση ή και επιδιόρθωση του προβλήματος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Η διαδικασία σύνδεσης διαρκεί μόλις μερικά λεπτά και επιτρέπει στον τεχνικό να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στον υπολογιστή σας, σαν να ήταν στο χώρο σας.

Είναι ασφαλής για τον πελάτη ;

Πολλοί πελάτες μέχρι να γνωρίσουν τη διαδικασία Remote Support (εξ’ αποστάσεως υποστήριξης) είναι αρκετά επιφυλακτικοί γιατι έχουν φόβο μήπως διαρρεύσουν τα αρχεία τους ή μήπως ο τεχνικός θα μπορεί να ελέγχει ανα πάσα στιγμή τον υπολογιστή τους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε οτι η ασφάλεια που έχουν τα δεδομένα και ο υπολογιστής σας με την Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη είναι μεγαλύτερη απο ότι η φυσική παρουσία του τεχνικού.

 1. Το πρόγραμμα απομακρυσμένης υποστήριξης δεν εγκαθιστά τίποτα μόνιμο στον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει οτι αν δεν εκτελέσετε το πρόγραμμα δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί κανείς στον υπολογιστή σας.
 2. Ακόμα και αν εκτελέσετε το πρόγραμμα, δεν μπορεί ο τεχνικός να συνδεθεί χωρίς να αποδεχθείτε την σύνδεση υποστήριξης.
 3. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας τεχνικής υποστήριξης, οι κινήσεις του τεχνικού φαίνονται στην οθόνη του χρήστη και έτσι του δίνεται η δυνατότητα να μάθει νέα πράγματα απο τη διαδικασία.
 4. Οποιαδήποτε στιγμή ο πελάτης επιθυμεί να τερματιστεί η συνεδρία, μπορεί να τη διακόψει με το πάτημα ενός κουμπιού.
 5. Η εξ’ αποστάσως υποστήριξη παρέχει πολύ μεγάλη ασφάλεια και η διαρροή των δεδομένων θεωρητικά έχει μηδαμινή πιθανότητα να συμβεί.

Τι προβλήματα επιλύονται με εξ’ αποστάσεως υποστήριξη ;

Ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών σας αναγκών καλύπτεται απο την εξ’ αποστάσεως υποστήριξη. Μερικά απο τα προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν είναι :

 1. Αφαίρεση ιού στον υπολογιστή σας (Virus, Spyware, Trojan) αλλά και εγκατάσταση προγράμματος προστασίας κατά των απειλών (Antivirus)
 2. Εγκατάσταση προγραμμάτων
 3. Ρύθμιση της ασφάλειας του ασύρματου δικτύου (Wireless Security)
 4. Εγκατάσταση λογαριασμού e-mail (π.χ. Outlook)
 5. Εγκατάσταση περιφερειακών όπως Printers, Scanners, Mp3 Players
 6. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Backup)
 7. Βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή
 8. Προβλήματα τυχαίων σφαλμάτων κατα τη λειτουργία
 9. Αργοπορία του υπολογιστή λόγω έλλειψης συντήρησης

Γιατι να επιλέξω την απομακρυσμένη υποστήριξη ;

Η απομακρυσμενη τεχνικη υποστηριξη έχει αρκετά πλεονεκτήματα έναντι στην φυσική παρουσία του τεχνικού στο χώρο σας. Τα πιο σημαντικά φαίνονται παρακάτω :

 1. Είναι Άμεση : Ενας τεχνικός μπορεί άμεσα να ξεκινήσει απομακρυσμένη συνεδρία υποστήριξης κατόπιν αίτησης του πελάτη.
 2. Είναι φθηνή : Το κόστος της εξ’ αποστάσεως υποστήριξης είναι περίπου το μισό απο τη χρέωση που κάνει ο τεχνικός στο χώρο σας. Σκεφθείτε οτι δεν χρειάζονται έξοδα μετακίνησης τα οποία ουσιαστικά τα πληρώνει ο πελάτης κατα την φυσική παρουσία του τεχνικού στο χώρο του. 
 3. Έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα : Ο πελάτης μπορεί να καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα του και να παρακολουθήσει τις κινήσεις του τεχνικού, μαθαίνοντας παράλληλα τη διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος.

Δυστυχώς τα προβλήματα που αφορούν ελαττωματικό υλικό καθώς και κάποια δύσκολα προβλήματα Software δεν μπορούν να επιλυθούν με απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη.

Κόστος Απομακρυσμένης Τεχνικής Υποστήριξης

Ή τεχνική υποστήριξη εξ’ αποστάσεως χρεώνεται με ακέραια μονάδα τα 20 λεπτά της ώρας (το οποίο αποτελεί την ελάχιστη χρέωση του Remote Support για τη διάγνωση). Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ο τεχνικός μας παραμείνει στον υπολογιστή σας για 5 λεπτά θα χρεωθείτε 20 λεπτά. Αν χρειαστεί παραπάνω χρόνο, ο τεχνικός μας θα σας ζητήσει να προπληρώσετε το ανάλογο ποσό. Ο χρόνος που προαγοράζεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάνω από μία συνδέσεις

Εκκίνηση Απομακρυσμένης Τεχνικής Υποστήριξης

1. Ανοίξτε τον Internet Explorer και μεταβείτε στην σελίδα www.ammyy.com. Κάντε κλικ στο πλαίσιο "Start working with ammyy admin".

2. Kατεβάστε την εφαρμογή και εκτελέστε την.

3. Καλέστε στο 210-5322212 και αναφέρετε τον κωδικό ID που εμφανίζεται στο πάνω αριστερό μέρος της εφαρμογής.

Το Remote Support μπορεί να επιλύσει μόνο ένα μέρος των προβλημάτων Software ενώ για προβλήματα που εμπεριέχουν hardware ενδεχομένως θα χρειαστεί μετα τη remote διάγνωση, επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: